donderdag 2 augustus 2012

Nieuwe vakkrant: Fish Trend

De viswereld is voortdurend in beweging. Nieuwe vangstmethodes en technische mogelijkheden, veranderende consumentenbehoeften en een stijgende vraag naar duurzaamheid. Om hierop in te spelen is informatie over actualiteiten, achtergronden, ontwikkelingen en trends in de hele visketen en de foodmarkt voor ondernemers van groot belang. De nieuwe vakkrant Fish Trend voorziet in deze behoefte.

Fish Trend is een nieuw concept in de vissector, gemaakt door het team van het voormalige vakblad Vis in bedrijf, bestaande uit André Schoppen (uitgever), Wilfred Wubs (advertentieverkoop) en Wendy Noordzij (hoofdredactie). Een klein team, dat snel schakelt om de lezers én adverteerders optimaal te kunnen bedienen. Door veelvuldige interactie met onze doelgroep, maken we een krant die daadwerkelijk aansluit bij de wensen van onze lezers. Van visser tot detaillist en van verwerker tot producent van aanverwante artikelen.
Fresh fish news en food trends staan centraal in Fish Trend. We geven informatie over alles wat met verse vis te maken heeft en schrijven over de nieuwste ontwikkelingen. Daarbij worden ook andere foodbranches niet vergeten. Want bijzondere ontwikkelingen in bijvoorbeeld de bakkers- of vleesbranche kunnen ook interessant zijn voor bedrijven in de viswereld. Een praktische vertaalslag is daarbij het uitgangspunt.

Laagdrempelig
Bewust is gekozen voor een laagdrempelig medium: een krant op tabloid-formaat, waarin korte nieuwsberichten worden gecombineerd met achtergrondinformatie en opinie. Ook is in iedere editie een handig overzicht met nuttige adressen opgenomen en worden smakelijke recepten gepubliceerd. Kortom: een zeer complete vakkrant voor iedereen “in de vis”.

De krant komt acht keer per jaar uit en wordt in de gehele vissector verspreid. In totaal zijn 3189 adressen in ons verzendbestand opgenomen. De eerste uitgave verschijnt in week 35. Uiteraard is het team van Fish Trend ook aanwezig op vakbeurs Vis Compleet op 8 en 9 oktober in Gorinchem.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten