woensdag 16 mei 2012

Piet Paulusma Visserijdagen

Onderstaand bericht is niet meer actueel! Piet Paulusma heeft afgezegd. De organisatie hoopt nog dat hij vrijdag het weer komt presenteren op Urk.

Piet Paulusma, de bekende weerman, komt aanstaande donderdagmiddag (niet vanmiddag, zoals eerder werd vermeld) naar Urk voor opnames van zijn weerbericht, dat tevens dient als landelijke trekker voor Vlaggetjesdag. Paulusma arriveert rond de klok van half zes op Urk. De SBS6-presentator neemt dan zijn weerbericht voor de volgende dag op, dat diezelfde avond nog behandeld wordt tijdens het programma Hart van Nederland.
Tijdens de afsluiting van het weerbericht wordt Paulusma altijd omringd door grote groepen mensen. Om er deze keer een Urker tintje aan te geven, roept de organisatie van Vlaggetjesdag alle Urker kinderen op om zichzelf in klederdracht te steken en Piet Paulusma te helpen met het zeggen van ‘Oant Moarn’.

Wie de moeite doet om Urker goed aan te trekken, wordt beloond met een traktatie van De Bolder. De kinderen worden om zeven uur bij de botterschuur op de Westhaven verwacht.

Via: OpUrk.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten