woensdag 4 april 2012

NSFC presenteert: 100% schol!

Prachtige mini-docu van het North Sea Fish Center over Noordzee visserij en nieuwe Noordzeeproducten.
  
100% SCHOL is een nieuwe presentatiefilm van het NSFC over de Noordzee visserij, vangst en verwerking van Schol en een nieuw Noordzeeproduct de ‘Scholburger.’
 
De scholburger moet in bedrijfsrestaurants in Nederland de visconsumptie en daarmee ook die van gezonde voeding stimuleren.
 
De scholburger is ontwikkeld door het Foodatelier uit Enschede. Het product bestaat voor 100 procent uit schol uit de Noordzee, gevangen in de juiste tijd van het jaar.
 
De scholburger wordt als eerste geïntroduceerd in de bedrijfsrestaurants die gecaterd worden door Vitam Catering.
 
Doel van het North Sea Fish Center is een betere positie bewerkstelligen voor Noordzeevis. "Noordzeevis is een verantwoorde viskeuze: dichtbij en wild gevangen", aldus de organisatie.
 
Het NSFC stelt dat de presentatie en productinnovatie van Noordzeevis verbeterd kan worden en laat daarom nieuwe visproducten ontwikkelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten