maandag 26 maart 2012

Eerste foto's blote vissermannen kalender

Komende lente verschijnt de Vismannenkalender als kadootje voor de vissersvrouwen die deze mooie lijven elke week de hele week moeten missen. De rest van de foto's blijft nog even geheim.

De kalender is het idee van initiatiefnemers Klaas Jelle Koffeman (FD 281), Stefan Tijsen (WR 29), Sarah Verroen (Centre for Marine Policy) en visserijfotograaf Hugo Schuitemaker. ,,Het ziet er allemaal niet zo goed uit momenteel in de visserij´,We zochten iets waarmee de altijd wat terughoudende visserman wat meer van zichzelf laat zien en zijn beroep positief en  trots uitdraagt. Met een kalender met ´uitdagende´ foto´s van visserlui kunnen we nog een aardige stunt maken.´´

Like de pagina van de ''vissermannenkalender'' op Facebook door hier te klikken.

10 opmerkingen:

 1. Kunnen we dit niet koppelen aan de "Wie wordt de sterkste visserman van Nederland" competitie op 19 Mei? Winnaar mag op de voorkant van de kalender :) Rrroaaarrrr!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. waarom geen lekkere dames

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hanny braakhekke31 maart 2012 om 19:44

  Eindelijk heerlijk uitziende mannen en dan zeuren om vrouwen die in ieder mannen tijdschrift staan en op iedere sex kalender

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hmm? Zie de connectie naakt en trots/positief je beroep uitdragen niet. Denk hierbij eerder aan iets waar ik liever geen connectie mee zou willen hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zou je daar zelf op willen staan??
  Wie dat wil is gek!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Bruine koppen en wite lijven. Maar met een kabeljauw voor je zaakje staan is echt belachelijk. Dat had beter gemoeten daar zijn betere scene's voor. Maar leuke initiatief.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De kalender is nu te bestellen via www.vissermannenkalender.nl!! vOOR elke twee kalenders die verkocht worden, wordt er één weggegeven aan een vissersvrouw;)

  BeantwoordenVerwijderen